Hevostietokirjat - tutustu
Luettavaa sinulle

Tutustu kirjavalikoimaan ja siirry ostoksille verkkokauppaan

Siirryn verkkokauppaan tästä

 EU:n uusi tietosuoja-asetus GDPR tulee voimaan 25.5.2018. 

Vudeka noudattaa asiakkaisiini liittyvässä tietojenkäsittelyssä turvallista ja lainmukaista henkilötietojenkäsittelytapaa. Huolellisella tietojenkäsittelyllä haluan varmistaa velvoitteiden ja vaatimusten noudattamisen.
Muutokset tietosuojakäytänteissä eivät vaadi asiakkaalta toimenpiteitä ja yhteystiedot ovat ennallaan. Mikäli muutokset herättävät kysymyksiä, otathan yhteyttä.

HevosTieto 

Opas alkumetreille 32 sivua, asiatarkastettuja käännösoppaita

HevosTieto sarja oli Vudekan myydyin kirjasarja vuosina 2004 - 2010.

Tämän teoksen viimeiset mallikappaleet myydään a 15eur kpl. Sarja koostuu abc-tiedosta oppaan aiheen tiimoilta. Oppaassa on 32 sivua tiiviissä paketissa kun hevosenpito on sinulle vielä uuttaa. Tietoa voi löytyä uusin sanoin sanottuna myös ammattilaiselle muistinvirkistykseksi ja uudella tavalla sanottu yksinkertainen perustieto saa uuden näkökulman ja oppi sinulta oppijalle voi antaa lisäpotkua opettamiseen.

Tilaa teokset ja kirjoita tilaukseen minkä HevosTietosarjan oppaan haluat tilata.

Oppaita ei ole enää toimittaa jälleenmyyntiin, nämä myyntikappaleet ovat ns. mallikappaleita.

Ensiapu, Hevosellesi apua tapaturma- ja sairaustapauksissa (Andrea Holst/ Daniela Bolze)

Joka talliapteekin perusopas. Haavat, kaviovammat jne. Lisäksi sairauksien ja tapaturmien ennaltaehkäisy sekä päivittäinen terveystarkastusmenettely.


Turvallisesti maastossa , Vinkit turvalliseen mastoratsastukseen (Birgit van Damsen)

Maastoon! Miten ratsastat suomalaisessa luonnossa ja miten siellä liikutaan hevosen kanssa huomioiden naapurit ja ympäristö. Sinun ja hevosesi turvallisuus.


Ratsastajan avut ,Apujen käyttö tutuksi (Anne-Katrin Hagen)

Mitä avut ovat ja miten voit kehittyä herkäksi apujen antajaksi. Perusistunnasta kevyt istuntaan. Ratsastustunnin peruskäytänteet ovat keskeinen osa opasta.


Maasta käsin, Maastatyöskentely tutuksi (Angelika Schmelzer) 

Maastatyöskentely on olennainen osa hevosen koulutusta ja sen monipuolisuus on kiehtonut ammattilaisia ja vuosisadat. Maastatyöskentelyn avulla vaikutetaan hevosen ja ihmisen väliseen kommunikaatioon ja rakennetaan luottamusta.Esteharjoituksia, Yli esteiden (Anna-Katrin Hagen)

Kirjailija neuvoo tässä oppaassa monien harjoitusten avulla, miten ratsastaja itse parhaiten löytää tien tasapainoon, kevyempiin apuihin ja parempaan kommunikointiin hevosen kanssa.

Ina G. Sommermeier on lääkäri, psykoterapeutti ja ratsastuksenopettaja. Hänellä on hevosterapiaa tarjoava vastaanotto.


Hevosen voimistelu, Jumppaa hevostasi oikein (Angelika Schmelzer)

Jumppaa hevostasi ratsain Perusharjoituksia hevoselle ja ratsastajalle Tahti, irtonaisuus, kuolaintuntuma, lennokkuus, suoristaminen ja kokoaminen ovat ratsastuksen peruspilareita. Niiden pitäisi kuulua jokaisen ratsuhevosen lukujärjestykseen, sillä muuten hevosen selkä rasittuu ajan oloon ratsastajan painosta.Ähky, Syyt, ennaltaehkäisy ja hoito (Andrea Holst/Daniela Bolze)

Näin autat hevostasi 

Ähky on yleisin syy, miksi eläinlääkäri joudutaan kutsumaan talliin. Se on sairaus, jota ei ole syytä

ohittaa pelkällä olankohautuksella, koska se voi johtaa hevosen kuolemaan. Tästä oppaasta saat tietoa ähkyn hoidosta, oireista sekä erilaisista koliikkityypeistä.


Erikoiserä on saatavana vain 31.5.19 asti varastotilanteen mukaan!